Dieven stelen half miljoen aan spullen uit auto Alex Rodriguez

Alex Rodriguez naast zijn verloofde Jennifer Lopez
Jordan Strauss/Invision/AP Alex Rodriguez naast zijn verloofde Jennifer Lopez
Pech voor Alex Rodriguez (44). De verloofde van Jennifer Lopez (50) is afgelopen zondag in San Francisco beroofd. De dieven gingen met een half miljoen dollar aan juwelen en electronica aan de haal. Dat meldt The San Francisco Chronicle. 

Zondag deed Alex Rodriguez voor het Amerikaanse sportkanaal ESPN verslag van een honkbalwedstrijd van de San Francisco Giants. Na de wedstrijd ging Rodriguez nog een hapje eten met zijn collega’s. Helaas werd ondertussen zijn huurauto opengebroken, waarna dieven een half miljoen dollar aan juwelen en electronica buitmaakten. Volgens een politieman zouden er onder meer een camera, een laptop, een tas en een aantal juwelen gestolen zijn, die tezamen een behoorlijke hoge waarde hadden. Hoewel de politie van San Francisco wegens privacyredenen de naam van het slachtoffer niet vrij mag geven, is door verschillende bronnen aan de krant gemeld dat het hier om Rodriguez gaat.

De inbraak zou gepleegd zijn ten tijde van het etentje tussen 9 en 11 uur 's avonds. De zaak wordt momenteel onderzocht en is vertrouwelijk gemaakt, wat inhoudt dat slechts een aantal aangewezen personen bij het onderzoek betrokken zijn. Een woordvoerder van Alex laat aan People weten dat het bedrag dat genoemd worden “enorm overdreven is”. A-Rod voegt er zelf nog aan toe: "Ik ben verdrietig een aantal persoonlijke, onvervangbare spullen te zijn kwijtgeraakt door deze inbraak. Ik hoop dat de politie camerabeelden heeft en er alles aan zal doen om mijn bezittingen terug te vinden."
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anthony van der Borght

  Ze weten dat ze normaal geen spullen in de auto mogen laten . Van zoveel waarden . Eigen schuld

 • dimitri vermeire

  Ja jong de dieven pikken alles als ze de kans krijgen daarom zeggen ze al genoeg Laat nooit spullen in je auto liggen En mededeling aan de dieven als je geld wilt en spullen ga ervoor werken in de plaats van diefstal te plegen

 • Eddy Wanzeele

  O wat erg. Herverdeel de rijkdom zullen die gasten gedacht hebben.

 • Jef Pauwels

  Tja, bij mij zullen ze de auto erbij moeten stelen, willen ze aan 2000 euro geraken en dat is misschien nog licht overdreven.

 • Marc Sierens

  Ja je laat natuurlijk gewoon juwelen en andere waardevolle spullen in uw auto rondslingeren typisch Amerika,of typisch oplichting van de verzekering ze zijn ginder specialisten erin.