Deze sterren moesten op de vlucht voor de bosbranden in LA

Lionel Richie keerde terug naar huis om zijn familie te helpen.
AFP Lionel Richie keerde terug naar huis om zijn familie te helpen.
Onder de tienduizenden mensen die hun huis hebben moeten verlaten vanwege bosbranden in en rond Los Angeles, zijn er ook een aantal sterren. Onder meer Lionel Richie en Chrissy Teigen zijn geëvacueerd.

Lionel zegde woensdag een optreden dat hij in Las Vegas zou geven af, om zijn familie te helpen bij de evacuatie, zo liet hij via Twitter weten. 'Glee'-ster Lea Michele legde via een 'Instagram Story' vast hoe zij haar huis verliet. Ze vond onderdak bij 'Fashion Police'-jurylid Brad Goreski. "Ik vond het zo eng," aldus de actrice. "Ik heb gewoon mijn kat meegenomen, en verder niets." 

Pokerspeler en actrice Jennifer Tilly wilde een hotel opzoeken toen bleek dat haar huis in een buurt stond waar geëvacueerd werd. Op Twitter vertelde ze dat pas het vierde hotel waar ze probeerde een kamer te krijgen plek had. Ook comédienne en actrice Chelsea Handler liet weten dat ze haar woning had verlaten. "Ik ben net geëvacueerd. Het lijkt wel alsof Donald Trump de wereld in de fik steekt, letterlijk en figuurlijk. Hou je veilig allemaal, het zijn donkere tijden."

Chrissy Teigen meldde op social media dat ze zich samen met haar man John Legend klaarmaakte om haar huis te verlaten. "Ik had nooit gedacht dat ik het tot nu toe hypothetische spelletje van wat zou je meenemen als er brand was nog eens echt zou spelen. Tot nu toe heb ik mijn dochter Luna, een paar limited edition Oreo-koekjes en mijn 'Spike TV-award'..." grapte het model, dat later liet weten dat de familie veilig was.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.