Deze moet je zien: 'Temptation'-Pommeline tovert Merijn om tot vrouw

Merijn - hier als vrouw - en Pommeline.
RV Merijn - hier als vrouw - en Pommeline.
Wie na 'Temptation Island' geen genoeg kan krijgen van Pommeline en haar vriend Merijn, kan altijd terecht op hun Youtubekanaal. Deze keer laten ze ons meegenieten van hun 'make-up challenge'.

In het begin van de vlog gaat Merijn aan de slag met het hele arsenaal aan make-up van Pommeline. De bedoeling: haar zo mooi mogelijk opmaken. Het duurt niet lang vooraleer Merijn hier en daar de mist ingaat, tot groot jolijt van Pommeline. Met het resultaat was ze minder tevreden."Wat heb je gedaan? Dit kan echt niet", reageert ze bij het zien van haar spiegelbeeld.

Nadien ziet de blondine haar kans schoon om Merijn van een 'laagje' make-up te voorzien. Hoewel die in eerste instantie nog tegenstribbelt, stemt hij uiteindelijk toch toe. Nadat ze aan de slag ging met foundation, oogschauw, eyeliner en heel wat andere zaken haalt Pommeline zelfs enkele haarstukjes boven. Met alle gevolgen van dien...

Pommeline en Merijn
Photo News Pommeline en MerijnReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.