Deze celebrity-dochter gaat gewoon naakt zonnen

Photo News
En of Lionel Richie blij zal zijn met deze vakantiefoto's...

Sofia Richie, de dochter van popzanger Lionel Richie, ging gezellig op vakantie met haar vriendje Scott Disick (de ex van Kourtney Kardashian). Dat het lekker weer was in het Mexicaanse Los Cabos viel duidelijk af te leiden van de kledij die ze er droeg. Of beter: niet droeg. Want Sofia besloot er gewoon naakt te zonnen. Geen betere manier om van die vervelende bleke bikinisporen te vermijden op je bruin gebrande lijf, natuurlijk. Of hoe een vakantie letterlijk weinig om het lijf kan hebben.  Maar of papa Lionel (die de relatie met Scott sowieso afkeurt) dit ook zo leuk vindt...

Photo News5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  En dan waar is het probleem ???

 • Jan van Renesse

  Naakt zonnen? So what..?

 • Jeanke Devisser

  Ik heb er geen probleem mee dat ze naakt gaat zonnen. Dat ze die blaaskaak als vriendje neemt, zal ze zich ooit nog wel beklagen. Maar ook daar heb ik me niet mee te moeien.

 • Michiel Renne

  Wat interesseert het ons dat die naakt gaat zonnen en of haar vader het daarmee eens is!

 • Jan Maarten

  Puur natuur, daar kan niets tegen op