Dennis Quaid (66) stiekem getrouwd met 27-jarige verloofde

Dennis Quaid en z'n - toen nog - vriendin Laura Savoie in 2019
BSR Agency Dennis Quaid en z'n - toen nog - vriendin Laura Savoie in 2019
Dennis Quaid (66) heeft wat te vieren. Op 2 juni is de acteur uit ‘The Parent Trap’. in het huwelijksbootje gestapt met z'n verloofde, doctoraatsstudente Laura Savoie (27). Dat vertelt het gelukkige koppel in People. 

Normaal gezien zouden Dennis en Laura al in april trouwen, in Hawaii, om dan later een tweede feest voor vrienden en familie te geven in Nashville. Maar het coronavirus gooide roet in het eten. Daarom kozen ze voor een intieme ceremonie, met enkel hun priesters als getuige. “Ze was de mooiste bruid ooit”, klonk het bij een dolverliefde Dennis. 

Voor de acteur is het z'n vierde huwelijk. Maar hij is ervan overtuigd dat hij dit keer de ware gevonden heeft. Hij leerde Laura kennen in 2019. “Het was liefde op het eerste gezicht", zei hij daarover. “Ik houd van wie ze is als persoon. Haar karakter, haar intelligentie en natuurlijk haar schoonheid. En de manier waarop ze de wereld bekijkt”, klonk het verliefd. En ook Laura is ondersteboven van haar nieuwe echtgenoot. “Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo verliefd is op het leven zelf", liet ze optekenen. “Het lijkt of niets hem van z'n stuk kan brengen. Dat ik m'n leven mag delen met iemand die zo leeft, is inspirerend. Het verandert m’n perspectief en brengt zoveel vreugde in m’n dag." 

Lees ook: 

Dennis Quaid (65) op een knie voor het blonde model Laura Savoie (26)

Acteur Dennis Quaid uitgelachen omdat hij trouwt met 40 jaar jongere studente

Dennis Quaid (65) heeft nieuwe 26-jarige vriendin
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Tijdgad

    Zo er niet willen aandenken het kan u kleindochter zijn !