Dennis Quaid (65) heeft nieuwe 26-jarige vriendin

Dennis Quaid (65) heeft opnieuw de liefde gevonden. De Amerikaanse acteur is een relatie begonnen met de 26-jarige doctoraatsstudente Laura Savoie. Dat melden verschillende Amerikaanse media. 

Dennis Quaid beëindigde nog maar net zijn relatie met de 32-jarige Santa Auzina, maar lang bleef de ‘The Parent Trap’-acteur niet bij de pakken zitten. Hij begon enkele maanden geleden namelijk een relatie met de 26-jarige doctoraatsstudente Laura Savoie, die een jaar jonger is dan de oudste zoon van Quaid. Veel is er over Savoie niet bekend, buiten dat ze eerder een relatie had met ‘Entourage’-acteur Jeremy Piven. 

Quaid was al drie keer getrouwd: van 1978 tot 1983 met actrice P.J. Soles, van 1991 tot 2001 met Meg Ryan en van 2004 tot 2018 met Kimberly Buffington. Hij heeft drie kinderen: zoon Jack (27) met Ryan en de tweeling Zoe Grace en Thomas Boone (11) met Buffington. Niet lang nadat de relatie met Buffington ten einde liep, begon Quaid een relatie met Auzina, maar die liep dus ook spaak.  
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jil Heirman

  Tegenwoordig worden we verplicht om voor alles open te staan en alles leuk te vinden, maar zulke leeftijdsverschillen blijven gewoon ranzig.

 • Karel Tichmann

  Dennis Quaid heeft een netto waarde van $40+ miljoen. Als lekker schatrijk bent, zijn er maar weinig vrouwen die niet van je houden.

 • John De roo

  Dennis toch , Als ze 45 geweest was had ik je de grond in geboord. Maar 26 ?? Daar geef ik zelfs geen commentaar meer op!

 • Niko Karavas

  Als 58 jarige man zeg ik: jonge vrouwen zijn voor jonge mannen, daar nog willen mee prutsen getuigt van extreem egoïsme.

 • Louis Holmes

  Het laatste taboe bij relaties: groot leeftijdsverschil, voor de rest mag tegenwoordig alles.