Demi Moore schikt met familie van man die verdronk in haar zwembad

Demi Moore
EPA Demi Moore
De rechtszaak die de nabestaanden van een man die in Demi Moore's zwembad verdronk aanspanden tegen de actrice, is van de baan. De partijen troffen volgens TMZ een schikking.

In 2015 gaf een werknemer van Demi een klein feestje in haar huis. Zelf was zij daar niet bij aanwezig. Eén van de bezoekers viel waarschijnlijk in het zwembad. De 21-jarige man kon niet zwemmen en verdronk. Zijn familie klaagde de actrice aan voor nalatigheid: er stond nergens aangegeven hoe diep het zwembad was en de decoratieve stenen rond het bad vormden struikelgevaar.

Demi reageerde destijds geschokt op het fatale ongeluk. "Het verlies van een kind is een ongelooflijke tragedie en mijn medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van deze jongeman", liet ze weten. Ook zou ze hebben aangeboden de uitvaartkosten voor de familie te betalen.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Caroline Bex

  Wanneer dragen mensen nu eens verantwoordelijkheid voor hun eigen domme daden??? Het is altijd een ander zijn schuld, ook als je dronken in iemands zwembad valt! Ja, dan ligt het aan de ontbrekende aanduidingen (ik heb nog nooit een zwembad gezien waar je volledig in kan staan) en de decoratieve stenen.

 • Ricci Latte

  In Amerika zijn ze op dit gebied achterlijk en wil men uit alles munt slaan. Is er nagegaan hoe dronken het slachtoffer misschien wel was?

 • Buelens ransca

  Erg maar niet haar schuld. Zou geen bal betaald hebben. Ze was niet aanwezig en wist misschien zelfs niet van dat feestje.

 • Filip Vanlaeken

  Ongevraagd bij oemand gaan verdrinken en dan geld aftroggelen... hopelijk wordt onze rechtspraak nooit zo ziek.

 • Edmond Dillien

  De Amerikaanse maatschappij ten top, je staat toe dat iemand een feestje organiseert op uw grondgebied en naderhand houden ze u verantwoordelijk voor de gebeurde ongevallen.