Demi Lovato over haar tijd bij Disney: “Mijn eetstoornis werd als normaal beschouwd”

Demi Lovato.
EPA Demi Lovato.
Demi Lovato (27) heeft in een interview met Bustle verteld dat de eetstoornis waar ze in haar tijd bij Disney mee kampte, als normaal werd beschouwd.

“Er was een moment waarop ik om me heen keek en dacht 'wauw, dit is zo angstaanjagend normaal'", vertelt Lovato. Als voorbeeld geeft ze de taart die ze ooit eens voor haar verjaardag kreeg. “Watermeloen met vetvrije slagroom", in plaats van een normale verjaardagstaart.

Het was één van de zaken waar de zangeres en actrice tijdens haar tijd bij Disney mee kampte. Nadat ze in 2010 naar een rehabilitatiecentrum moest, omdat ze een van haar achtergronddansers had geslagen, wilde Lovato niet meer terugkeren naar Disney Channel uit angst dat ze haar kant van het verhaal niet mocht delen met de wereld.

“Ik had de keuze om te praten over de zaken waar ik mee worstelde en anderen ermee te helpen of gewoon mijn mond te houden en terug naar Disney Channel te gaan. Het voelde niet authentiek, dus ik koos ervoor om mijn verhaal te delen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.