Demi Lovato internet-flirtte met Superman... en ze haalde haar slag thuis

Demi Lovato en Henry Cavell
Instagram Demi Lovato en Henry Cavell
Demi Lovato is een meesteres in het flirten. Dat bewees ze deze week op Instagram. De zangeres had haar oog laten vallen op 'Man of Steel'-acteur Henry Cavell en gebruikte een slinkse Instagram-tactiek om zijn aandacht te krijgen. 

Om te beginnen volgde ze zijn account. Kort daarna postte Demi een foto van zichzelf in sexy, witte lingerie. Vlak daarna ging ze terug naar het account van Cavell, om daar een paar van zijn foto's te liken.

Het grappigste van de zaak? Het werkte nog ook. Henry Cavell volgt nu ook het Instagram-account van Lovato, en reageerde zelfs op één van haar foto's.

"Prachtige foto, Demi, do zo verder!" schreef hij. Jammer genoeg voor de zangeres zou de acteur nog steeds aan het daten zijn met Lucy Cork, een stuntvrouw. Los daarvan zijn fans nog steeds onder de indruk van haar low-key flirttechniek, en prijzen ze haar de hemel in omdat ze het toch geprobeerd heeft. 

Lovato kampte vroeger met anorexia en zware problemen met haar lichaamsbeeld. Dat ze zich nu zelfzeker genoeg voelt om foto's van haar lichaam te delen én die te gebruiken als aas voor een potentiële romance, is volgens haar aanhang een grote stap in de juiste richting. 

Een foto die is geplaatst door Demi Lovato (@ddlovato) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.