Demi Lovato haalt uit op Twitter: “Verhaaltjes verzinnen om er munt uit te slaan. Misselijkmakend”

Demi Lovato
EPA Demi Lovato
Demi Lovato heeft vrijdag in een reeks tweets uitgehaald naar roddelaars die “verhaaltjes verzinnen en verkopen aan tabloids”. De actrice benadrukt dat ze clean is, maar dat ze nog steeds tijd en ruimte nodig heeft om te genezen.

“Ik hou van mijn fans, en haat de tabloids”, schrijft de 26-jarige Lovato in een tweet. “Geloof niet wat jullie lezen. Mensen verzinnen letterlijk verhalen om maar te verkopen. Misselijkmakend.”

“Op een dag zal ik de wereld vertellen wat er écht gebeurd is, waarom het gebeurd is en hoe mijn leven er vandaag uitziet. Maar tot het moment dat ik klaar ben om mijn verhaal te delen, stop alsjeblieft met dingen te verzinnen en je te bemoeien met zaken waar je niets van afweet. Ik heb nog steeds tijd en ruimte nodig om te genezen”, gaat de actrice verder. “Elke ‘bron’ die bereid is om verhaaltjes over mij te vertellen en te verkopen aan blogs en roddelblaadjes, maakt geen deel uit van mijn leven. Want het slaat nergens op.”

De voormalige kindactrice is aan de beterhand sinds haar ziekenhuisopname en benadrukt dat ze niet meer gebruikt. “Ik ben nuchter, blij dat ik nog leef en gelukkig dat ik eindelijk echt voor mezelf kan zorgen. Ik zou heel graag komaf maken met de roddels maar ik ben niemand iets verschuldigd dus ik ga dat niet doen. Mijn fans moeten weten dat ik hard aan mezelf werk, dat ik gelukkig en clean ben én dat ik ontzettend dankbaar ben voor hun steun.”

De zangeres werd in juli met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, nadat ze bijna een fatale overdosis drugs had ingenomen. De zangeres kampte al langer met verslavingsverschijnselen en is daar altijd heel open over geweest. In een documentaire uit 2017 vertelde ze bijvoorbeeld over haar strijd tegen alcohol en cocaïne.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.