Definitief gedaan tussen 'Sky is the Limit'-koppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens

Jan Kriekels en Kirsten Janssens
BELGA Jan Kriekels en Kirsten Janssens
Het Vlaamse showbizzkoppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens is uit elkaar. De twee werden bekend door het hun deelname aan het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. De breuk komt blijkbaar toch een beetje onverwacht als we Kirsten mogen geloven. De twee zouden namelijk deze week nog trouwen, maar dat feestje gaat dus niet door. "Het is definitief gedaan", zegt Kirsten in gva.

Wat het hoogtepunt zou moeten zijn voor elk koppel, betekent voor Kirsten de hel. Deze week zou het koppel nog in het huwelijksbootje treden in de Caraïben, maar die plannen zijn helemaal in het water gevallen. In plaats van samen naar het altaar te lopen, gaan ze nu elk hun eigen weg. De Big Brother-winnares van 2006 was al vier jaar samen met de CEO van verwarmingsproducent Jaga.

Uiteindelijk komt de breuk dan toch niet zo onverwachts, zo liet Kirsten weten aan de Gazet van Antwerpen: "Het ging al een tijdje niet goed. Jan en ik maakten constant ruzie. Over de kinderen vooral. Die van mij, Helena (5) en Michael (10), en zijn zoon samen: dat werkte niet. Wat de opvoeding betreft, trokken Jan en ik niet aan hetzelfde zeel. Zijn tienerzoon heeft me nooit aanvaard. Vaak zette hij een grote mond tegen me op. Jan zweeg dan. Hij verdedigde me niet. Heel jammer is dat. Vorige week zondag heb ik de deur achter me dichtgetrokken."

Tot nu toe heeft Kirsten nog steeds niets gehoord van Jan en dat valt haar zwaar, zeker als ze terug denkt aan alles wat ze voor hem heeft gedaan. "Het doet me verschrikkelijk veel pijn dat hij niet wil vechten voor onze relatie. Ik snap niet wat ik verkeerd heb gedaan. Ik heb voor hem gepoetst, gewerkt, hem seksueel gegeven wat, waar en wanneer hij maar wilde. Ik heb zelfs voor zijn verjaardag leren paaldansen... En waar sta ik nu? Nergens. Voor ik hem leerde kennen, woonde ik alleen, had ik een job, een loon, zorgde ik voor mijn kindjes. Nu ben ik terug bij af." Jan Kriekels gaf geen commentaar.