De roem eist z’n tol: Lil Nas X zegt optredens af na hectische maanden

REUTERS
De bijzonder populaire rapper Lil Nas X (20) gaat het een tijdje rustiger aan doen. De artiest laat op sociale media weten dat hij twee optredens heeft afgezegd omdat de afgelopen maanden wel erg hectisch waren.

"Ik heb zeven wilde maanden achter de rug", blikt de rapper terug op Twitter. "Ik ben toe aan een tijdje vrijaf. Excuses aan iedereen die bij TwitchCon en Sandbox Music Festival is, ik zal er niet zijn. Ik hou van jullie en zal het op de een of andere manier wel goedmaken.” Sommige fans reageren begripvol, anderen teleurgesteld.

De 20-jarige Lil Nas X beleefde dit jaar zijn grote doorbraak met de hit ‘Old Town Road’. Met dat lied stond de twintiger negentien weken op de eerste positie in de Amerikaanse Billboard-hitlijst stond. Geen enkele artiest deed het hem ooit voor.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Elke Claes

    euh, billy ray deed ook mee, en dàt maakt het nummer zo speciaal. Een rapper kan niks alleen, er staan altijd een hoop "featuring"s op de hoes...