De reden van Katy Perry's glimlach

UNKNOWN
Neen, het is niet wat je denkt... Ze werd niet gespot tijdens een date, maar wel tijdens een vriendendienst voor juweeldesigner Markus Molinari. Katy genoot vrijdagavond van haar eerste grote, publieke evenement sinds de breuk met Russell Brand en de glimlach was dan ook niet van haar gezicht te slaan.

Zo was ze co-host van het GiveLove Charity Event in de 1 OAK nachtclub in Las Vegas. Katy mocht onder andere een cheque presenteren met niet minder dan 50.000 dollar voor de liefdadigheidsinstelling die streeft naar duurzame oplossingen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti, zoals verbeterd sanitair en onderdak.

Just friends
Markus Molinari deelde met de pers dat ze "gewoon vrienden zijn" en dat het fantastisch gaat met Katy, die in Las Vegas was om een doel te steunen waar hij zelf veel waarde aan hecht omdat "dat is wat vrienden doen".

Katy
Zoals je kan zien op de foto's, was het amusement boven bij Katy. Ze ziet er ook heel goed uit met haar (terugkeer naar) blauwe haren en een strak zwart jurkje. Toch is ze nog niet bereid zelf met journalisten te praten. Een bron uit haar vriendenkring vertelde dat het evenement al gepland stond nog voor de pijnlijke scheiding met Russell en dat ze dit voor geen geld van de wereld wou missen. (lf)

UNKNOWN
UNKNOWN
UNKNOWN