De Jackson-kinderen zien elkaar niet meer

Paris en Prince Jackson in 2018.
AFP Paris en Prince Jackson in 2018.
Prince (22), Paris (21) en Blanket (17) zijn lang niet meer zo’n goede vrienden als hun vader, Michael Jackson, gehoopt zou hebben. Een vriend van de familie onthult dat de kinderen verwikkeld zijn in een heuse vete.

“Het was een mirakel dat Prince en Paris überhaupt in dezelfde kamer wilden staan voor hun recente fotoshoot voor Vogue. Maar omdat ze daarvoor uren met elkaar moesten doorbrengen, was het hek achteraf alweer van de dam.” Eén van de oorzaken zou Paris’ nieuwe vriendje Gabriel Glenn zijn. “De rest van de familie kan hem niet uitstaan. Ze denken dat hij een geldwolf is, en dat zijn hippie-levensstijl de deur opnieuw zal openzetten voor haar verslavingen. Wanneer iemand daar iets van zegt, duwt ze hen weg. Dat is jammer, gezien Paris en Prince vroeger echt twee handen op één buik waren.”

“Het grootste slachtoffer van de situatie is Blanket - die nu door het leven gaat als Bigi. Hij was het jongst toen hun vader tien jaar geleden stierf, en hij zit al jaren in therapie. Omdat hij gepest werd met zijn naam, en daardoor heeft hij bijna geen zelfvertrouwen meer. Hij heeft vooral ook verlatingsangst, niet alleen door het trauma vanwege Michael, maar ook omdat zijn broer en zus niet meer door één deur kunnen. Zij waren de enige mensen bij wie hij zich nog veilig voelde. Alles wat hij ooit kende is hem ontnomen. Gelukkig heeft hij nu een vriendin, Molly, die hem kan kalmeren. Het zou best kunnen dat hij haar dit jaar ten huwelijk vraagt.”

Paris is dan weer kwaad omdat Molly wél aanvaard wordt door de familie. “Ze vindt het een dubbele standaard. Zij geloof echt dat Gabriel haar gered heeft en wil nergens naartoe zonder hem. Ondertussen duwt ze haar broers alleen maar verder weg...”  

De drie Jacksons samen in 2010. Blanket, ofwel Bigi, gaat bijna nooit meer op de foto.
AP De drie Jacksons samen in 2010. Blanket, ofwel Bigi, gaat bijna nooit meer op de foto.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ilse note

    Is inderdaad niet fijn, maar zo gaat dat in het leven... Al zou de familie wat water bij de wijn kunnen doen en Paris haar vriend het voordeel vd twijfel kunnen geven. Als hij echt zo is, moet ze dat maar zelf ondervinden. zet de geldkraan toe en dan weet ze gng. Ik denk dat door haar weg te duwen de drang nr drugs groter kan worden. En wie noemt zijn kind nu Blanket? Hij heeft zo die jongen alleen maar verdriet gedaan. Al had ik op de foto niet door dat dat een jongen is... Sorry Bigi...