De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson heeft een nieuwe vriend

Scarlett Johansson en haar nieuwe vriend Colin Jost
Internet Scarlett Johansson en haar nieuwe vriend Colin Jost
Scarlett Johansson is voor het eerst met haar nieuwe vriend Colin Jost in het openbaar verschenen. De twee maakten hun debuut als paar tijdens het American Museum of Natural History Gala in New York. Scarlett en Colin liepen in eerste instantie gescheiden van elkaar over de rode loper maar poseerden binnen alsnog samen voor de toegestroomde fotografen.

De 32-jarige Scarlett werd in mei voor het eerst gespot met haar Saturday Night Live-collega Colin. De actrice speelt in de Amerikaanse show regelmatig Ivanka Trump na, terwijl de 35-jarige Colin één van de vaste gezichten van Saturday Night Live is. Hij maakt ook deel uit van het schrijversteam.

In de afgelopen maanden rondde Scarlett haar scheiding met haar ex-man Romain Dauriac af. Eind januari werd bekend dat de twee na ruim twee jaar huwelijk uit elkaar gingen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Godfrey Vaes

    Allé, haar volgende “liefde voor het leven”!