David Hallyday doet afstand van erfenis van vader Johnny: “Hij vraagt niets meer”

Laura Smet et David Hallyday.
Photo News Laura Smet et David Hallyday.
David Hallyday (53), zoon van de in 2017 overleden Frans-Belgische rockzanger Johnny Hallyday (74), doet afstand van de nalatenschap van zijn vader. Dat heeft zijn advocaat vrijdag meegedeeld. De erfenis van Johnny Hallyday was ruim twee jaar lang het onderwerp van een juridische strijd.

Johnny Hallyday heeft zijn fortuin nagelaten aan zijn laatste echtgenote Laeticia Hallyday, en hun twee geadopteerde Vietnamese dochters. Zijn twee kinderen uit vorige huwelijken kregen niets. Laura Smet en David Hallyday waren daarop naar de rechtbank gestapt om een deel van de erfenis op te eisen.

David heeft nu beslist de procedure stop te zetten, zo is meegedeeld door zijn advocaat Pierre-Jean Douvier. "Hij krijgt niets", zo klinkt het, "en hij vraagt niets". "Hij heeft de bladzijde omgeslagen.”

De advocaat van weduwe Laeticia Hallyday had begin deze maand ook al aangekondigd dat er een "definitief akkoord" was bereikt met Johnny's dochter Laura Smet. De details van die overeenkomst werden niet bekendgemaakt. 

Lees ook: 

Juridische strijd is eindelijk voorbij: weduwe en dochter Johnny Hallyday bereiken akkoord over erfenis

Miljoenenerfenis Johnny Hallyday bevroren door familievete (+)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.