David en Victoria Beckham vieren huwelijksverjaardag... met fles wijn van 1.750 euro

David en Victoria Beckham.
Instagram David en Victoria Beckham.
David Beckham en Victoria Beckham zijn 19 jaar getrouwd, en dat moet natuurlijk in de verf gezet worden. Het koppel trok naar een poepchic restaurant in Parijs, waar ze de verjaardag van hun huwelijk vierden met een zesgangenmenu en een peperdure fles wijn. 

Het koppel deelde verschillende liefdevolle berichten en foto's via Instagram. Op één van de beelden is te zien hoe hij en Victoria innig aan tafel zitten, waarbij zij de hand van haar wederhelft vasthoudt. "19 jaar WOW..." schrijft Beckham. Hij maakte ook een knipoog naar zijn trouwkostuum. "19 jaar geleden was ik nu van kop tot teen in paars gehuld". Ook Victoria deelde de foto op haar profiel. "19 jaar!!! Ik hou zo veel van je", deelde zij. 

Ze gingen dineren bij een peperduur restaurant in de Franse hoofdstad. Daar kozen ze voor een zesgangenmenu en een fles wijn van zo'n 1.750 euro. David was zo onder de indruk van het menu, dat hij op Instagram een foto deelde van elk gerecht. 

De dure fles wijn.
Instagram De dure fles wijn.18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Wat moeten wij dit weten over deze mensen ??? Is dat ook al media nieuws waarde ???

 • van meerhaeghe patrick

  dieter niet proberen te begrijpen het gaat zo, dat die manen en gedeelte van die wijnen terug verkopen aan Europa ,en wees gerust de keuze van ons vriend Beckham mag her zijn die kent iets van wijnen zo te zien super man ,laat ze maar rodelen!

 • Lydia Appelmans

  Talia Lootens : dat is zijn waterglas

 • GREGORY DENORME

  Zie ik daar een begin van een glimlachje? zuuuure pruim

 • Jean-Pierre Vercruysse

  voor die prijs kan ik heel wat flessen kopen!!!