David Beckham trots op prins Harry: “Het geluk van je kind staat altijd voorop”

David Beckham is trots op prins Harry zijn beslissing.
BSR Agency/EPA David Beckham is trots op prins Harry zijn beslissing.
David Beckham (44) vindt de beslissing die prins Harry (35) onlangs heeft genomen om een stap terug te doen als lid van de Britse koninklijke familie ‘een hele verstandige’. Dat liet de voormalig topvoetballer, én vriend van zowel prins William als Harry, weten aan Entertainment Tonight.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik heb Harry hier niet persoonlijk over gesproken. Als we elkaar spreken, dan gaat dat over vriendschappelijke zaken. En dat vind ik heel belangrijk. Ik denk dat hij het geweldig vindt om een jonge vader te zijn, iets waar hij altijd op hoopte en naar uitkeek. Als je eenmaal vader wordt, verandert alles. Het geluk van je kind staat altijd voorop,” aldus Beckham, die zelf vader is van vier kinderen.

David en zijn vrouw Victoria zijn ‘ontzettend trots op hun vriend Harry’. “Het is zo’n geweldig persoon en het is mooi om hem nu te zien groeien in de rol van vader.


Lees ook: De Britse monarchie ontrafeld, deel 5: hoe prins Harry en Meghan Markle de koninklijke familie voorgoed hebben veranderd
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dorethe Disveld

    David Beckham staat er juist om bekend dat hij zo veel mogelijk in de publiciteit wilt staan. Hij vertelt hier dat Harry het geweldig vindt om in de rol van vader te groeien terwijl hij hem niet spreekt. Het leven van prins Harry is toch heel anders dan het leven van een gewone burger. Hij deed altijd alles voor het koningshuis totdat hij Meghan ontmoette snap niet dat hij dat zo maar weg kan gooien.

  • Edwige Spiegel

    Geen mens die d’r zaken mee heeft, en niemand die zich daar mee moet bemoeien, al zeker de pers niet. De Belgische media zouden die keukenmeidenroddels beter laten voor wat ze zijn.

  • Elle Devee

    Ok. Maar dan moet je ook consequent zijn. Als je de nadelen niet wil, dan ook de voordelen niet. Pas dan zou ik respect kunnen opbrengen voor de beslissing. Nu zijn het enkel 2 opportunisten die van 2 walletjes willen eten.