David Beckham trekt zich niets aan van kritiek en blijft zijn dochter op de mond kussen

David Beckham kust dochter Harper op de lippen.
Photo News David Beckham kust dochter Harper op de lippen.
Gewezen voetballer David Beckham (44) laat de kritiek die hij kreeg op sociale media duidelijk niet aan zijn hart komen, want alweer kuste hij zijn dochter, Harper, op de mond. 

Dit keer tijdens een bezoekje aan een match in de Wereldbeker Voetbal voor Vrouwen, te Le Havre, Frankrijk. Hun ploeg, Engeland, ging met de overwinning tegen Noorwegen lopen, tot grote vreugde van het duo. Ze werden vergezeld door Beckhams moeder, die zopas haar 70ste verjaardag heeft gevierd. 

Voor de match van start ging gaf hij zijn dochter nog een kus op de mond. In het verleden kreeg hij daar nochtans veel opmerkingen over, omdat sommige mensen dat ‘vies’ of ‘ongepast’ vonden. Dat lieten ze horen via Instagram, waar hij al meermaals foto’s postte waarop hij Harper kust. Het kon Beckham echter niet schelen. “Ik kus al mijn kinderen op de mond”, zei hij in 2017. “Behalve Brooklyn, misschien, die is achttien en zou het wat vreemd vinden. Maar ik toon altijd veel affectie, zo ben ik opgevoed, en mijn vrouw Victoria trouwens ook.” 

Samen met voormalig Spice Girl Victoria heeft hij vier kinderen: Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) en Harper (7).

David Beckham en Harper kijken naar het voetbal.
Photo News David Beckham en Harper kijken naar het voetbal.
David Beckham en Harper kijken naar het voetbal.
Photo News David Beckham en Harper kijken naar het voetbal.12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lucynda van der Does

  Waar bemoeien mensen zich mee?

 • Patrick Rasschaert

  wat is daar nu verkeerd aan om je dochter een zedige kus te geven uit genegenheid? Zolang het kind zich daar niet ongemakkelijk bij voelt. Een bende hypocrieten die dat fout vinden.

 • Johan De Bruycker

  Zolang er geen tong binnenglipt, waar is het probleem???

 • Andy Verachtert

  Zolang als hij goed zijn tanden gepoetst heeft is er geen probleem en kan hij zijn dochter op de lippen kussen. Wie het verschil met een tongkus niet kent, kan in de bibliotheek boeken vinden van "voorlichting voor beginners".

 • Norbert Daelman

  Zal verliefd zijn op haar vader zeker. David doet niets verkeerd. Het zijn alleen geilaards die er iets mis in zien.