David Beckham koopt Londense kroeg

David Beckham
EPA David Beckham
David Beckham breidt zijn imperium uit en heeft samen met zijn goede vriend Guy Ritchie een bar in de Londense wijk Notting Hill gekocht. Het duo legde zo'n 3,8 miljoen euro neer voor de kroeg. Ritchie bezit ook al een kroeg in de wijk Fitzrovia en brouwt zijn eigen bier op zijn landgoed.

Beckham zou niet kunnen wachten om aan de slag te gaan met het pand, dat een totale metamorfose moet ondergaan. Hij zou de bar 'een SoHo House-achtige uitstraling willen geven', meldt de krant. SoHo House is een exclusieve club voor leden en heeft ook een vestiging in Amsterdam.

De voormalige topvoetballer was al in het bezit van een eigen voetbalteam in Miami, heeft verschillende lucratieve sponsorcontracten en zet zich daarnaast al jaren in voor Unicef.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.