David Beckham gaat docu’s en tv-programma’s maken

EPA
David Beckham heeft in Hollywood zijn eigen mediaproductiebedrijf opgericht. Onder de bedrijfsnaam Studio 99 zal hij zich focussen op het ontwikkelen van documentaires en tv-programma's, meldt Variety. Studio 99 heeft al een aantal documentaires over sport, reizen en mode in haar portefeuille. Beckham is zelf te zien in een aantal van deze uitzendingen.

Studio 99 werkt samen met Uninterrupted, het mediabedrijf dat opgericht werd door basketballer LeBron James en zijn zakenpartner Maverick Carter. Samen produceren de bedrijven een documentaire over Inter Miami CF. Deze voetbalclub, met David Beckham als eigenaar, treedt volgend jaar toe tot de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS.

"Ik heb altijd met veel plezier allerlei soorten content gemaakt en met creatieve mensen op de set gewerkt", aldus Beckham. "Het is verbazingwekkend om te zien wat jongens die ik zo bewonder, zoals LeBron en Maverick, hebben bereikt. Het heeft me geïnspireerd om te zien wat er mogelijk is in mijn wereld. Het is gewoon heel cool om met vrienden te werken en zoveel nieuwe mensen te ontmoeten die geweldige dingen doen en spannende nieuwe projecten met ons willen creëren". Beckham stopte in 2013 met profvoetbal na een carrière van twintig jaar. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.