Dansende Theresa May wordt legende op het internet

Theresa May wordt niet meer serieus genomen na haar dansje.
Twitter Theresa May wordt niet meer serieus genomen na haar dansje.
Theresa May kwam deze week al dansend binnen bij een Tory-conferentie in het Verenigd Koninkrijk. De eerste minister 'liet zich gaan' op de tonen van ABBA's 'Dancing Queen', maar kwam houteriger over dan bedoeld.

Ondertussen gaat haar dansje viraal op het internet. Waar sociale media-gebruikers haar gezicht op scènes uit 'Mamma Mia!' monteren, springen nu ook talkshows op het onderwerp.

Zowel 'Good Morning Britain', één van de best bekeken programma's van het land, en de Amerikaanse 'The Late Late Show' met James Corden konden het niet laten om de spot te drijven met May. "Ze lijkt wel op mij, wanneer ik probeer op te schieten omdat iemand een deur voor me openhoudt," grapt Corden. "Ze heeft haar moves vast geleerd van een nonkel die pas gestopt is met drinken."

Het dansje was zonder twijfel gepland. "We weten dat haar PR-mensen haar vertellen dat ze moet dansen, om menselijker over te komen," klinkt het bij critici. "Maar zelfs al dansend lijkt ze nog altijd meer op een robot." 

Theresa May zelf heeft nog niet gereageerd op de commotie. Het was niet de eerste keer dat ze al dansend op de gevoelige plaat werd vastgelegd. Maar nu haar pasjes over heel het internet worden uitgesmeerd, misschien wel de laatste keer?
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jean Martin

    Er zit meer swing in een palmboom .

  • Peter Thys

    die is nooit serieus genomen en zal dat nooit doen. Profiteren van alles en als het erop aan komt om dan voor de gemaakte kosten te moeten betalen zeggen dat je alleen verder kan.Mochten ze in GB kans hebben nog eens te mogen gaan kiezen je krijgt meteen een ander resultaat want nu beseffen Engelsen wat het betekend er alleen voor te staan.Degenen die hen opstookten zijn vreemd genoeg nagenoeg van de aardbol verdwenen !