Daniel Radcliffe gelooft in ‘Harry Potter’-reboot: “Ik zal niét de laatste Harry zijn”

Daniel Radcliffe
Willy Sanjuan/Invision/AP Daniel Radcliffe
Harry Potter-fans kunnen voorzichtig in hun handen gaan wrijven, want volgens Daniel Radcliffe is “het maken van een Potter-reboot haast onvermijdelijk”. Dat zei de 29-jarige acteur tijdens een interview met IGN.

“Ik weet zeker dat er een andere versie komt. Het kan niet zo zijn dat ik de allerlaatste Harry Potter ben die op het scherm is verschenen. Het zou interessant zijn om te zien wat er nu van gemaakt van zou worden: een film of een serie. Hoe dan ook, ik ga kijken,” aldus Daniel. Hij voegde eraan toe dat de films haast heilig zijn verklaard, maar dat de glans daar na een aantal jaar ook wel vanaf gaat.

Of Radcliffe zelf ook weer te zien is in een Harry Potter reboot valt nog te bezien, zei hij in een interview uit 2016. “Hoewel mensen het nog steeds leuk vinden om mij te zien als de jongen die toen die rol speelde, vind ik het zelf ook prettig om andere personages gestalte te geven. Ik zal de deur nooit dicht gooien, maar ik vind het ook echt prima als iemand anders Harry gaat spelen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.