Dáárom schenkt Will Smith 5 miljoen aan Tyrese Gibson

Will Smith en Tyrese Gibson zijn de beste vrienden.
rv Will Smith en Tyrese Gibson zijn de beste vrienden.
Will Smith en Jada Pinkett-Smith hebben de Amerikaanse acteur en zanger Tyrese Gibson 5 miljoen dollar gegeven. Dat doen ze om de juridische strijd van Gibsen om voogdij over zijn dochter te bekostigen. 

Dat Tyrese financiële hulp krijgt van het koppel, maakte de acteur dit weekend zelf bekend op Instagram. Het bericht was even later evenwel verdwenen, omdat Will en Jada hem gevraagd hebben niets op de sociale media te delen. De post werd vervangen door een nieuw bericht waarin hij Will en Jada bedankte, maar het bedrag werd dit keer niet vermeld. 

Lees verder onder de foto

Tyrese laat de laatste tijd steeds vaker van zich laten horen op de sociale media. De bitsige juridische strijd met ex-vrouw Norma, de moeder van zijn dochter Shayla (10), komt geregeld aan bod. 

Norma beweert dat Tyrese het meisje heeft mishandeld, waardoor hij zijn dochter op dit moment niet mag zien. In de rechtbank gaf Norma aan dat ze de band tussen Tyrese en zijn dochter wil herstellen, als hij zich laat behandelen voor een bipolaire stoornis. Volgens de moeder van Shayla werd de ziekte bij Tyrese vastgesteld. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.