Dáárom is Nathalie Meskens dus zo slank

Photonews

Er waren zo veel mensen die aan Nathalie Meskens vroegen "waarom ze er plots zo slank uitzag", dat ze het antwoord meteen verpakt heeft in een kookboek. In 'Plan Boost' bundelt ze 68 recepten, van chocohummus tot avocado-cheesecake. Volgens Meskens gebruikt ze zowel superfoods als "groenten uit den hof".
49 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • jan van dessel

  Ze zou beter eens naar de dokter gaan en een gediplomeerde diëtiste raadplegen, want ze ziet er niet gezond uit en lijkt veel verouderd.

 • Stefanie Fynn

  Iedereen zit hier te zeiken dat er met mensen die te mager zijn wordt gelachen en met de “dikke mensen” niet, well er wordt al genoeg gelachen en gestaard naar mensen die volgens jullie zo dik zijn, awel dan ben ik liever wa dikker dan heel de tijd ambetant te lopen door de honger want zo ken ik er ook genoeg en als we morgen doodvallen hebben wij ‘t tenminste goe had serieus ze laat ne mens keer zijn. Afbreken achter da schermke is gemakkelijk misschien keer handje op’t eigen hoofd leggen..

 • rudy cloots

  ben zelf al 30 kilo vermagerd door gezonder te eten maar vooral door veel meer te sporten.wie beweegt valt af.

 • Raphael Coryn

  Alsof iedere bv kan koken laat mij niet lachen allemaal betweters meer niet. Allemaal les gevolgd bij mlmi smith destijds

 • Stieven Liesenborghs

  Ik heb het wel gehad bij elke bv die beweert het nieuwe perfecte voedingsschema te hebben uitgevonden en ze allemaal kookboeken gaan ‘schrijven’. (Kan je dat überhaupt schrijven noemen?) Al die boeken zijn hetzelfde. Iedereen weet wat hij of zij mag of zou moeten eten.