Daarom draagt Madonna steeds een ooglapje

Madonna mét ooglapje in New York
REUTERS Madonna mét ooglapje in New York
Het was je vast al opgevallen, maar Madonna (60) is tegenwoordig niet meer zonder ooglapje in het openbaar te zien. Niet omdat ze een of andere oogziekte heeft, vertelt ze aan ‘Today’, maar omdat het bij haar nieuwe personage - Madame X - past. 

“Ze is een spion”, vertelt Madonna over Madame X en haar nieuwe ooglapje. “Een geheim agent. Ze reist de wereld rond. Ze verandert haar identiteit. Ze slaapt met één oog open. En ze brengt de dag door met één oog gesloten. Ze is gewond geraakt. Dus verbergt ze een van haar ogen", legt de 60-jarige zangeres uit. 

De inspiratie voor haar nieuwe identiteit haalde Madonna in haar verleden. Haar voormalige danslerares, Martha Graham, noemde haar al ‘Madame X’ toen ze nog maar 19 jaar oud was, omdat ze er nooit een vinger op kon leggen wie Madonna nu echt was. “Ik voelde me net hetzelfde toen ik de plaat aan het opnemen was”, zegt de zangeres. “Dus toen ik eenmaal besloten had dat het album ‘Madame X’ zou noemen, creëerde ik een verhaal dat het begin zou zijn van Madame X’s traject.”
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Faverus

  Misselijke reacties hieronder. Geen enkel respect voor deze legendarische vrouw die in tegenstelling tot haar medicijn of drank verslaafde generatie genoten nog wel 'alive and kicking' is. Grootste solo artiest ooit en zo zal ze ook herinnerd worden als zij ooit zal gaan

 • Patrik De Weirdt

  Eens te meer een bewijs dat er bij Madonna serieus wat vijzen ontbreken.

 • DONALD BORREMANS

  moet toch met iets opvallen want echt zingen kan ze niet ...

 • Eddy Vervaet

  Een beetje respect voor een solozangeres die de meeste albums verkocht is hier op zijn plaats.Ben geen grote fan van haar muziek,maar respect heb ik wel.Een Michael Jackson fan...

 • Rody Franks

  Plagiaat! Lady X van Buck Danny...