Cryptomiljardair en ex van oprichtster Jimmy Choo sterft plots in rehab

Matthew Mellon.
Instagram Matthew Mellon.
De 54-jarige miljardair Matthew Mellon is plots gestorven in een ontwenningskliniek in Mexico. Mellon was de ex van ontwerpster Nicole Hanley en van de Britse Tamara Mellon, die het bekende modemerk Jimmy Choo mee oprichtte. Hij laat drie kinderen na.

Matthew Mellon maakte fortuin met een investering van 2 miljoen dollar in de cryptomunt Ripple, waarvan hij 1 miljard maakte. Hij was in het verleden voorzitter van het financiële bestuur van de New Yorkse tak van de Republikeinse partij. 

Mellon vocht eerder al tegen zijn verslaving aan OxyContin, wat hij zelf in 2016 vanuit een ontwenningskliniek in Malibu "legale heroïne" noemde. Die slechte gewoonte kostte hem maar liefst 100.000 dollar per maand. Hij nam tot 80 pillen per dag.

Hij was nu in behandeling in Cancun in Mexico, waar hij gisteren plots overleden is.

Tamara Mellon.
AP Tamara Mellon.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Annelies Verbesselt

    Zijn lichaam zal wel een enorme resistentie opgebouwd hebben tov de drug. Om daar kordaat mee te stoppen was een slecht idee. Niet voor niks dat heroïne verslaafden ook een morfine derivaat moeten nemen bij het afkicken, maar om dit voor te hebben in een kliniek.. hopelijk goed verzekerd!

  • Andy De Schieter

    Daar lig je dan met je miljarden.

  • Georges Vande Velde

    Altijd geweten , als ge sterft neemt ge niets mee ondanks de miljarden. Dus doe gewoon !