Courtney Love is al 18 maanden nuchter

Courtney Love
AFP Courtney Love
Tijdens de uitreiking van de Britse NME Awards sprak zangeres Courtney Love (55) openhartig over haar worstelingen met alcohol en drugs. Inmiddels is ze al anderhalf jaar nuchter, zo onthulde de zangeres woensdag tijdens de awardshow.

De Hole-zangeres ontving de Icon Award omdat de jury haar "één van de belangrijkste symbolen van de alternatieve muziek" vond. Terwijl zij het beeldje, in de vorm van een opgestoken middelvinger, in ontvangst nam bedankte ze haar team en benoemde ze haar eigen persoonlijke mijlpaal. "Is dit niet prachtig? Ik ben vandaag bovendien achttien maanden nuchter. Ik kan het zelf ook niet geloven, het is geweldig."

De 55-jarige Love, weduwe van Nirvana-frontman Kurt Cobain, heeft lang geworsteld met drank en drugs. In 2005 werd zij daarvoor verplicht opgenomen in een afkickkliniek.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wim Eggermont

    Proficiat