Courteney Cox bingewatcht ‘Friends’ tijdens quarantaine

photo_news
Courteney Cox (55) hoeft zich niet te vervelen tijdens deze periode van zelfisolatie. De actrice is namelijk bezig met alle seizoenen van ‘Friends’ te bingewatchen, vertelt ze tijdens een videogesprek met Jimmy Kimmel.


Courteney was een van de sterren van de populaire sitcom, maar de actrice grapt dat ze zich weinig kan herinneren van de serie. "Ik kan me niet eens herinneren dat ik in deze serie heb gespeeld!", zegt Cox lachend. "Ik heb zo'n slecht geheugen." Wel weet ze dat ze veel plezier heeft gehad tijdens de productie van de sitcom. De actrice speelde de neurotische Monica Geller.


De reünie van ‘Friends’ werd onlangs vanwege het coronavirus tot nader order uitgesteld. De show, een ongescript gesprek tussen de zes acteurs Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, zou nog deze maand worden opgenomen in de voormalige ‘Friends’-studio in Burbank. De opnames zijn nu in elk geval tot mei uitgesteld.

LEES OOK:

Friends-reünie uitgesteld door coronavirus
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.