Clean imago aan diggelen: One Direction-leden blowen er lustig op los

Zayn Malik.
GETTY Zayn Malik.
De jongens van One Direction zijn niet zo braaf als de ouders van hun jonge fans waarschijnlijk hopen. Louis en Zayn staken onlangs tijdens hun tour door Zuid-Amerika een joint op. De twee maakten zelfs uitgebreid grappen over de illegale sigaret, zo is te zien in een video in handen van Daily Mail.

De twee leden van de Britse boyband zitten in de auto terwijl ze de joint roken. "Daar gaan we dan, weg uit Peru, de joint is aangestoken, het leven is mooi", zo zegt Louis buiten beeld terwijl hij een paffende Zayn filmt. Even later is Zayn aan het zingen, terwijl Louis uitlegt dat hij aan het opwarmen is voor hun concert. "Een erg belangrijk onderdeel van Zayns warming-up is natuurlijk Mary J", zegt Louis, verwijzend naar een Britse bijnaam voor marihuana.

Wanneer er een politie op de motor voorbij de auto rijdt, giechelt Louis: "Hij kijkt eens goed en denkt: ik zou zweren dat ik iets illegaals ruik in die auto. En daarmee slaat hij de spijker op zijn kop." Niall, Liam en Harry zitten waarschijnlijk in een andere auto en zijn niet in de video te zien.

Volgens Daily Mail kan de video weleens slecht nieuws betekenen voor het succes van de boyband in de Verenigde Staten, waar ze aankomende zomer op tournee gaan. Het gebruik van de drug op video is voldoende voor het land om de jongens toegang te weigeren. Onlangs mocht Nigella Lawson de VS niet in, nadat ze in een Britse rechtbank had toegegeven meerdere keren cocaïne en cannabis te hebben gebruikt.

Louis Tomlinson.
PHOTO_NEWS Louis Tomlinson.