Cindy Crawford niet blij met de vriend van haar dochter: “Hij duikt om de haverklap met een ander in bed”

Cindy Crawford met haar dochter Kaia Gerber.
Getty Images for H&M Cindy Crawford met haar dochter Kaia Gerber.
Strubbelingen bij het gezin Gerber-Crawford. Daar zorgt het nieuwe lief van dochter en model Kaia Gerber (18) voor zure oprispingen bij haar ouders, voormalig topmodel Cindy Crawford (53) en haar echtgenoot, zakenman Rande Gerber (57). Vooral die laatste ziet komiek Pete Davidson (26) niet zitten, schrijft weekblad TV Familie. Reden? Het turbulente liefdesleven van de man. 

De voorbije jaren werkte Pete immers een indrukwekkend lijstje veroveringen af, met als laatste drie ‘prijsbeesten’ popster Ariana Grande (26) en actrices Kate Beckinsale (46) en Margaret Qualley (25). “Kaia’s vader vindt Pete daarom een onbetrouwbare flierefluiter die zijn dochter gewoon als de volgende in de rij ziet”, zegt een vriend van de familie. “Hij snapt niet dat Kaia, die zo mooi is dat ze wellicht elke man ter wereld kan krijgen, uitgerekend voor Pete Davidson kiest. Enfin, hij omschrijft Pete als een griezel”. En ja: het resultaat laat zich raden. Kaia en haar ouders hebben al flink wat geruzied de voorbije weken...

Vieze ziekte

Rande Gerber zou volgens intimi zelfs al enkele keren geprobeerd hebben om z’n dochter ervan te overtuigen Pete te dumpen. “Die gast duikt om de haverklap met een ander in bed. Straks loop je een vieze ziekte op”, riep hij Kaia kwaad toe. En toen ze het toch waagde te vragen of Pete naar het kerstfeest van de familie Gerber mocht komen, was papa’s antwoord duidelijk. “Die kerel komt hier niet binnen! Nooit!” Wat Kaia niet pikte. “Ze praat nu niet meer met haar vader.”

Stiekem toch binnen

Topmodel Kaia vindt haar papa erg onredelijk. Ze probeert ook zo weinig mogelijk bij hem in de buurt te komen. Toen de familie laatst in New York was, koos zij ervoor in Los Angeles te blijven. Bij Pete. En toen liet ze hem stiekem binnen in hun villa...

Mama Cindy is naar verluidt ook allerminst een fan van de vriend van haar dochter. “Maar zij beseft dat het weinig zin heeft om Kaia om te praten”, zo klinkt het. “Ze is nu eenmaal smoorverliefd en dus voor geen rede vatbaar. Cindy vreest zelfs dat ze Kaia nog méér in Petes armen zal drijven als ze hem constant afkraakt. Zij hoopt gewoon dat dit slechts een fase is. Cindy neemt deze relatie niet al te serieus. Ze is er zeker van dat ’t snel weer voorbij zal zijn. Enfin, dat hoopt ze toch.”

Het is grote liefde tussen Kaia Gerber en haar nieuwe vriend Pete Davidson.
Photo News Het is grote liefde tussen Kaia Gerber en haar nieuwe vriend Pete Davidson.

Dikke hypocriet

Maar Kaia’s vader denkt er dus heel anders over. Hij vroeg zijn goeie vriend George Clooney (58) zelfs om raad. En wat blijkt? George, die door Kaia ‘oom’ wordt genoemd omdat hij zo close is met de Gerbers, kan Pete Davidson ook al niet uitstaan. Ook hij raadde Rande aan om die gast zo snel mogelijk uit het leven van Kaia te bannen. “Wat George over Pete hoorde in Hollywood stemt hem ongerust. Pete is in zijn ogen ook een gevaarlijke hartenbreker die Kaia alleen maar verdriet kan brengen. En dat heeft hij zijn maatje Rande ook gezegd.”

Aan diggelen

Dit laatste tot ergernis van Kaia die haar ‘oom’ nu een dikke hypocriet noemt. Want... George was in het verleden zélf een vrouwenverleider. “Nee, er heerst momenteel geen gezellige sfeer bij de Gerbers. Kaia en Rande hadden een super dochter-vaderband en die ligt nu aan diggelen. Door haar lief. Velen hopen dat mama Cindy gelijk krijgt en dat het snel gedaan is tussen Kaia en Pete. Zodat er weer vrede is in dat gezin.”
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • WILLY ZACHEL

  Als model véél te klein ? Maar ja met zo een beroemde moeder en het geld van vader éb moeder geraak je uiteindelijk overal binnen

 • Josee Voortmans

  Wat een lef zijn dochter is zo mooi dat ze elke man kan krijgen. Hij vergeet zonder zijn kapitaal stelt ze niks voor. Hij vergeet gewoon mijn kind schoon kind. Waarom zou hij niet hetzelfde meemaken met zijn tiennerdochter zoals een andere vader. Laat haar toch rebelleren. Ja raad vragen bij George Clooney. Ten biecht bij de duivel. Hahaha die toch normazl. Welkom bij het normale doorsnee leven.

 • Freddie Lamers

  Meer een typke voor Pommeline Tillière...

 • Juliette Francois

  Laat ze toch doen, dit blijft echt niet duren. En dan is dat hart maar gebroken. Kaia lijkt trouwens niet gewoon op haar moeder, het is een (jonge) kloon van haar moeder. Ongelooflijk...

 • Frederik Janssens

  Mooie gast met al zijn tattoo's. Hoe kan je als vrouw daar op vallen?