Christoff gelukkig met zijn Jef: "Hij kan mij even beschermen"

kos
Het ging een tijdje niet zo goed met Christoff, maar intussen is de sympathieke zanger weer helemaal zijn sprankelende zelve. Daar zit zijn nieuwe liefde voor iets tussen. "Met Jef beleef ik een leuke romance", klinkt het in Dag Allemaal.

Na de breuk met zijn vorige vriend Niels worstelde Christoff een jaar lang met zijn gevoelens. "Ik heb nog nooit zo diep gezeten", vertelt hij daar nu over. "Ik besef nu ook dat niet iedereen het beste met mij voor heeft." Gelukkig leerde hij niet veel later de 24-jarige Jef Lauwers kennen. "Hij is net op tijd in m'n leven gekomen", aldus Christoff op Radio 2. "Ik was daar klaar voor en ik had het ook gewoon nodig."

De twee beleven nu een prille romance. "Het is heel leuk", aldus Christoff. "We brengen gewoon samen tijd door en verwachten niets. Tegen hem kan ik zeggen: 'Wilt gij mij nu efkes beschermen?'."

Jef is trouwens geen onbekende in Vlaanderen. De man is ingenieur en getalenteerd ruiter, maar dook daarnaast ook al eens op in The Voice, waar hij de blind auditions niet overleefde. De man had toen ook nog maar een maand zanglessen gevolgd en had nog nooit eerder op een podium gestaan.

Lees er alles over in Dag Allemaal, nu in de krantenwinkel of deze week gratis via de app (iOS/Android)

Bekijk meer video's van The Voice van Vlaanderen op vtm.be




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.