Christina Hendricks: "Zou mijn man nooit verlaten voor Ryan Gosling"

Getty
Je hoort het wel vaker: tegenspelers die op de set smoorverliefd worden op elkaar. Het overkwam Brad Pitt en Angelina Jolie, Bradley Cooper en Zoe Saldana, Andrew Garfield en Emma Stone en nog zoveel anderen. Toen de Australische website NW aan Christina Hendricks vroeg of ze misschien een boontje had voor haar 'Drive'-tegenspeler Ryan Gosling, kon ze niet genoeg benadrukken dat ze wel degelijk gelukkig getrouwd is.

"Ha! Absoluut niet!", antwoordde de 'Mad Men'-ster. "Ik vind dat Ryan ongelooflijk veel talent heeft en hij is erg charmant, maar het is nooit in me opgekomen om mijn man te verlaten voor hem!"

Hendricks, die in oktober 2009 in het huwelijksbootje stapte met acteur Geoffrey Arend, is vol lof over Gosling: "Hij is geweldig. Hij is heel vriendelijk en een zeer aangenaam persoon. Hij is alles wat je in een man zoekt."

In augustus werd aangekondigd dat Hendricks en Gosling voor 'How To Catch A Monster' opnieuw zouden samenwerken, maar deze keer zal Ryan achter de schermen plaatsnemen. De acteur doet dienst als regisseur en scriptschrijver.

"Niemand is zoals haar", vertelde Ryan ooit over de 37-jarige actricie, die de hoofdrol mag vertolken in 'How To Catch A Monster'. "Ze is echt een pietje precies."

Getty