Chrissy Teigen woest op paparazzo die haar fotografeert tijdens kolven

EPA
Chrissy Teigen (32) is uit haar slof geschoten omdat een man haar zou hebben gefotografeerd terwijl zij in de auto met geblindeerde ramen zat te kolven.

"Aan de man die foto's nam in onze auto toen ik aan het kolven was met ontblote borst. Je kan de pot op als je de foto's verkoopt", twitterde het model. "Als ik jou mijn salami-tepels had willen laten zien, zou ik dat doen op mijn eigen manier", schreef ze in inmiddels verwijderde tweets. 

Een aantal reacties van Chrissy op anderen staan nog wel online. "Het is best eng als je in je geblindeerde auto zit en ineens een man ziet met een felle flits", zo schrijft ze.

De echtgenote van John Legend deelde zondag nog een foto op Instagram waarop te zien is hoe ze in het bijzijn van haar tweejarige dochter Luna borstvoeding geeft aan haar bijna twee maanden oude baby Miles. Ze had maling aan kritiek van preutse volgers. "Kalmeer een beetje en scroll verder", riep ze uit.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

Een foto die is geplaatst door null (@chrissyteigen) op

hey dudes

Een foto die is geplaatst door null (@chrissyteigen) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.