Chrissy Teigen en John Legend bekennen hun ‘grootste ruzie ooit’: “Ik schaam me er nog steeds over”

EPA
Ze worden door velen als hét perfecte Hollywoodkoppel aanzien. Maar blijkbaar maken ook Chrissy Teigen (33) en John Legend (40) soms flink ruzie. Dat bekende het koppel zelf op de bank bij ‘Watch What Happens Live’.

Hun ‘grootste ruzie ooit’ brak los in 2014, toen ze te gast waren op het Italiaanse huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West. “Het was zo erg dat ik telkens de nood voel om mij te verontschuldigen als ik hen zie”, klinkt het. Waarover hun gebekvecht ging, weten ze niet meer. “Ik denk gewoon dat ik mij geïntimideerd voelde en dat ik alles heb uitgewerkt op John.” 

Teigen voegde ook nog toe dat ze gedronken had die avond. En wanneer dat gebeurt, kunnen de zaken wel eens ontploffen ten huizen Teigen-Legend. Meestal ligt een gebrek aan communicatie dan aan de basis van een discussie. “Ik word dan heel luidruchtig, en hij gaat het conflict uit de weg. Maar op het einde van de rit bieden we altijd weer onze verontschuldigingen aan.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.