Chris Pratt maakte zich in het begin zorgen om Katherine Schwarzenegger: “Die lach!”

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn gelukkig getrouwd, maar het had niet veel gescheeld of ze waren nooit een relatie begonnen.
EPA Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn gelukkig getrouwd, maar het had niet veel gescheeld of ze waren nooit een relatie begonnen.
Chris Pratt (41) is ondertussen al zo'n jaartje getrouwd met Katherine Schwarzenegger (30), maar het had niet veel gescheeld of ze waren nooit een relatie begonnen. Daar zat haar lach voor iets tussen, verklapt de ‘Jurassic Park’-acteur aan collega-acteur Rob Lowe (56). 

In de podcast van Rob Lowe, ‘Literally!’, ging het gesprek al snel over Katherine Schwarzenegger - de echtgenote van Chris Pratt en dochter van Arnold. “Ze heeft een van de herkenbaarste lachen ooit", merkte Lowe op. Dat kon Pratt alleen maar beamen. “In het begin toen we aan het daten waren, tijdens die eerste dagen, lachte ze zo veel dat ik dacht: ‘Goh, ik ben hier echt goed bezig!’ Maar ze bleef maar lachen. En ik dacht: ‘Oh, oh. Is er iets mis met haar? Er is iets mis. Dit is waarom ze nog single is.' Ik dacht dat ze zoals de Joker was", zei Pratt, die daarmee verwees naar het personage van Joaquin Phoenix in de gelijknamige film uit 2019, die door een medische aandoening ongecontroleerd in lachen uitbarst. 

Gelukkig was dat bij Katherine niet het geval. “Blijkt dat ze geen probleem heeft”, verzekerde de acteur. “Ze dacht gewoon echt dat ik grappig was, en dat is eigenlijk heel leuk. Het werkt, want ik probeer mensen altijd aan het lachen te brengen en zij houdt ervan om te lachen. Dat is dus een perfecte match!”

In 2019 stapten Katherine en Chris in het huwelijksbootje. Ondertussen verwachten ze hun eerste kindje samen. Pratt heeft al een zoontje, Jack, met z'n ex-vrouw Anna Faris. 

Lees ook: 

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger verwachten eerste kindje

Chris Pratt lacht zijn vrouw uit: “Maar toch goed geprobeerd”

IN BEELD. Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn getrouwd

Woeps: zoontje Chris Pratt verwijdert per ongeluk 51.000 e-mails
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.