Chris Pratt en Chris Hemsworth outen zich als elkaars grootste fans

Chris Pratt en Chris Hemsworth
Getty Chris Pratt en Chris Hemsworth
Het is al langer een grapje in Hollywood: wie is nu de meest indrukwekkende Chris onder de acteurs? Is het Chris Hemsworth, Chris Pine, Chris Pratt of misschien Chris Evans? Twee van hen voelen echter geen competitiedrang, zo lieten ze horen op Twitter. 

Chris Pratt kan namelijk niet wachten op de première van '12 Strong', de nieuwe film met Chris Hemsworth, die dit weekend voor het eerst in de zalen wordt getoond. "Ik ben een diehard Chris Hemsworth fan", schrijft hij. "Zeker na 'Thor 3' ga ik alles kijken waarin hij meedoet!"

Chris Hemsworth kreeg het bewuste bericht onder ogen, en besloot te reageren met een simpele: "Zo denk ik ook over jou!" 

Hun fans waren echter door het dolle heen om te ontdekken dat twee van hun favoriete actiehelden grote fans van elkaar waren. "Nu de rest van de Chris-en nog, en dan kunnen we echt een feestje bouwen!" wordt er gegrapt. Vooral 'Captain America'-acteur Chris Evans wordt opgeroepen om te reageren op de berichten, gezien hij samen met Pratt en Hemsworth ook deel uitmaakt van de Disney- en Marvel-franchise. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.