Chris Evans en Lily James vormen nieuwste Hollywoodkoppel

Chris Evans en Lily James.
HLN Chris Evans en Lily James.
‘Captain America’-acteur Chris Evans (39) en ‘Cinderella’-actrice Lily James (31) zijn waarschijnlijk het nieuwste Hollywoodkoppel. De twee werden samen gespot in een Londens hotel en gingen daarna een ijsje eten in het park. 

Fans zijn alvast door het dolle heen en delen foto’s van het stel op Twitter. “Chris was een gentleman en hield de autodeur open voor zijn date”, zo meent een getuige in de Britse kranten. Hoewel de twee buiten sjaaltjes rond hun gezicht droegen, werden ze vrijwel meteen herkend door omstaanders én enkele fotografen. “Ze zagen er erg vrolijk uit samen", klinkt het. 

Evans is vooral bekend van zijn rol als Captain America in de Avengers-franchise van Marvel. Lily speelde Assepoester in de live action-Disneyfilm ‘Cinderella’ en was onlangs nog te zien in ‘Yesterday’. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.