Chris Brown wurgt alweer een vrouw, negen jaar na gewelddadig incident met Rihanna

Chris Brown 'wurgt' vrouw.
Reporters Chris Brown 'wurgt' vrouw.
Het is negen jaar geleden dat Chris Brown werd aangeklaagd voor het fysieke misbruik van Rihanna, met wie hij destijds een relatie had. Hij sloeg de zangeres een blauw oog, waardoor het geweld binnen hun relatie plots in de media kwam. Deze week werd hij gezien in Miami, met zijn handen om de nek van een andere vrouw geklemd. 

Brown had enkele vrienden te gast, waarmee hij in de tuin was gaan zitten. Daar konden fotografen vastleggen hoe hij één van de vrouwen vastgreep bij de keel. Het lijkt ook alsof een andere gast tussenbeide wil komen. 

Hoewel de vrouw in sommige foto's erg gespannen lijkt, beweren zowel de rapper als de vrouw in kwestie dat het enkel om wat geflikflooi onder vrienden ging. Later op de dag werd de vrouw alweer lachend gefotografeerd in zijn gezelschap, wat doet vermoeden dat er inderdaad geen kwaad bloed is ontstaan tussen de twee. 

Brown reageerde ondertussen al op Instagram: "Bedankt voor de publiciteit vandaag, maar jullie wéten dat ik niet nog eens die kant op zou gaan. Ik hoef mezelf zelfs niet te verdedigen op dat vlak. Alle mensen die aanwezig waren, waren mijn vrienden. Er is niets verkeerds gebeurd, einde discussie."

Chris Brown 'wurgt' vrouw.
Reporters Chris Brown 'wurgt' vrouw.
Chris Brown 'wurgt' vrouw.
Reporters Chris Brown 'wurgt' vrouw.

😁❤️ TOUR TICKETS AVAILABLE (AND BY THE WAY, THATS LITTLE DICKY)😂

Een foto die is geplaatst door null (@chrisbrownofficial) op
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • henri vanderhoven-peters

  Zooi van volk

 • FRANK WILLEMS

  Wat slikken ze op die feestjes alles behalve napoleonekes.

 • gustaaf carpels

  Gelukkig voor de vrouw was het niet echt

 • Sander Clijsters

  Je hebt geld en je bent beroemd en je mag doen wat je wilt.

 • Johan Ongena

  Mister Brown moet braaf zijn of ze gaan er ook een liedje van maken wat tot de volgende eeuwen zijn ziel nooit met rust zal laten! :-)))