Chris Brown koopt kogelvrije SUV van 300.000 euro

Chris Brown en zijn nieuwe aanwinst.
Getty/Rezvani Motors Chris Brown en zijn nieuwe aanwinst.
Chris Brown heeft een nieuwe auto waarbij de Batmobile verbleekt. De zanger legde meer dan 350.000 dollar (omgerekend bijna 300.000 euro) neer voor een Rezvani Tank.

Deze SUV is kogelvrij en kan meerdere aanvallen van automatische wapens weerstaan. De bolide kan ook rookschermen opwerpen, heeft thermisch nachtzicht op een beeldscherm en elektrische deurgrepen om eventuele naderende indringers een schok te bezorgen.

Volgens TMZ heeft Brown de auto enkele maanden geleden besteld en werd deze onlangs geleverd. Hij schijnt nogal fan te zijn van het merk: zo heeft hij ook een Rezvani Beast uit 2015 in zijn bezit.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Valentino Fabionara

    Er is niks mis mee, heeft gelijk en het is een mooie wagen!

  • Marc Van der Vloedt

    Het in- en uitstappen zijn de kritische punten zonder bescherming (bij deze zeer beveiligde SUV ) Grondtroepen rond de (Rezvani) Tank ?

  • frank triolet

    Hij mag dat lelijk ding houden