Cher heeft moeten leren twitteren: “Ik was zo belachelijk in het begin”

Greg Allen/Invision/AP
Toen Cher begon met twitteren, had ze geen idee wat ze deed. De 72-jarige maakte in 2010 een account aan en wat ze destijds schreef was ‘belachelijk’, bekent ze nu.

"Het was niet eens mijn bedoeling om iets gemeens te zeggen, maar ik kwam erachter dat ik dat wel had gedaan én dat iedereen het hilarisch vond. En dan had ik er weer ontzettend veel volgers bij", aldus de Mamma Mia-ster in een promofilmpje voor haar ‘Here We Go Again’-tournee.

In haar eerste jaren op Twitter viel Cher op door haar bizarre tweets. Zo richtte ze zich weleens tot zichzelf om gedag te zeggen, vroeg zomaar 'wat gebeurt er met mijn carrière?' of schreef zonder context over snoepjes: 'Oh Shit, gummyberen."

"Ik heb heel veel fouten gemaakt want ik had geen idee wat ik deed", zegt ze nu over die tijd. "Tot opeens allemaal jonge mensen tegen me zeiden: ‘nee nee nee, doe het zo en doe het nooit zo’. Ik heb mijn lesje geleerd en een snelcursus gekregen in hoe je het wel moet gebruiken." Haar gouden regel is tot tien tellen tot je iets post, aldus de zangeres, die 3,5 miljoen volgers heeft op Twitter. "Soms wil je in het heetst van de strijd iets zeggen, maar als je dat dan uitstuurt en je kijkt ernaar, dan denk je soms toch ‘waarom vond ik dit een goed idee?’”.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.