Channing Tatum en Jenna Dewan bereiken akkoord over gezamenlijke voogdij

Channing Tatum en Jenna Dewan in betere tijden
ap Channing Tatum en Jenna Dewan in betere tijden
Channing Tatum en zijn ex-vrouw Jenna Dewan gaan de voogdij over hun dochter Everly delen. Dat schrijft The Blast. 

Het 6-jarige meisje is straks voor de helft van de tijd bij haar vader en de andere helft bij haar moeder, zo blijkt volgens The Blast uit de overeenkomst die Channing en Jenna sloten. Het voormalige acteurskoppel heeft ook afgesproken dat Everly niet commercieel mag worden ingezet, bijvoorbeeld op sociale media.

Channing en Jenna dienden in oktober hun scheiding in bij de rechtbank. Ze waren toen al bijna anderhalf jaar uit elkaar. Beiden hadden zelfs al geruime tijd een nieuwe relatie: Jenna vond nieuw geluk bij acteur Steve Kazee en is inmiddels in verwachting en Channing datete een tijdje met zangeres Jessie J. Afgelopen week werd bekend dat Channing en Jessie J opnieuw met elkaar samen zijn.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.