Céline Dion reageert op geruchten over nieuwe romance: “Nee, ik ben nog single!”

Céline Dion aan de hand van danser Pepe Munoz.
Photo News Céline Dion aan de hand van danser Pepe Munoz.
Céline Dion heeft eindelijk de lucht geklaard over de geruchten die al jaren de ronde doen over een mogelijke relatie tussen haar en haar danser Pepe Munoz. In een interview met Dan Wooton is ze formeel: “Ik ben single.”

De 50-jarige Céline Dion leerde de 34-jarige Spaanse Munoz twee jaar geleden kennen toen hij als danser bij haar in dienst kwam. Het klikte meteen tussen de twee. “Het was waarschijnlijk heel overweldigend voor hem in het begin toen we samen begonnen werken omdat we samen dansten. We kwamen meteen goed overeen als vrienden, we hadden een goede tijd samen. Het evolueerde. Maar wanneer mensen foto’s begonnen nemen en vragen begonnen stellen: ‘Wie is dat?’ René?’ ... Laten we niet alles mengen.” 

De Canadese zangeres begrijpt wel dat mensen in de war zijn en zich vragen stellen over hun relatie. “We zijn de beste vrienden. Natuurlijk knuffelen we en houden we elkaars hand vast en gaan we samen weg, dus mensen zien dat. Ik bedoel, hij is een gentleman. Hij geeft me zijn hand wanneer we uitgaan.” Maar dat er iets meer gaande is, ontkent de weduwe. Haar echtgenoot, René, stierf in januari 2016 aan kanker. “Ik ben single. De pers zei: ‘Oh mijn god, René is net dood en nu is er al een andere man.’ Wel ja, er is een ander man in mijn leven, maar niet dé man!” Ze mag dan formeel ontkennen dat er iets gaande is tussen de twee, toch vindt Dion het niet erg als mensen denken dat er wel een relatie is. “Ik vind het niet erg. Hij is knap en hij is mijn beste vriend.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • marc van cauter

    Prachtvrouw, hopelijk verzorgt ze zich en laat iedereen maar ratelen Geniet van je leven

  • Gerd Peeters

    En dan? Mag dat soms niet? Zij is weduwe, dan mag ze toch nog een beetje geluk kennen, of niet? De pers zou zich beter met hun eigen zaken bemoeien.