Céline Dion onthult laatste romantische wens van haar stervende man

AFP
René Angélil, de 73-jarige echtgenoot van Céline Dion (47), vecht al enkele jaren tegen kanker. Hij wil graag weten hoe lang hij nog zal leven, maar dat kunnen de dokters niet zeggen. De Canadese zangeres heeft de laatste wens van haar stervende man onthuld: hij wil sterven in haar armen.

Angélil heeft keelkanker en wordt al twee jaar intraveneus gevoed. Céline Dion onderbrak vorig jaar haar zangcarrière, die zich de laatste jaren afspeelde in Caesars Palace in Las Vegas, om voor haar echtgenoot te zorgen. Maar overmorgen staat ze opnieuw op het podium in Vegas.

Het is niet duidelijk of Angélil fit genoeg zal zijn om zijn vrouw live aan het werk te zien in Vegas. "Die eerste show zal breekbaar zijn", zei Dion recent nog aan USA Today. "Er zullen momenten zijn van leegte, van lachen, van onwennigheid, van verscheurdheid. Maar dat is het hele punt van mijn comeback. Anders had ik gewoon een album opgenomen."

"Nu nog geen tranen"
Céline Dion is al 21 jaar samen met René Angélil, een unicum in de showbizzwereld. Toen de doodzieke Angélil aan zijn geliefde zijn laatste wens kenbaar maakte, antwoordde zij: "Goed, ik zal er zijn op dat moment. Je zal sterven in mijn armen".

Dion zegt nog in The New York Post dat haar voornaamste taak er nu in bestaat om iedereen gerust te stellen dat alles goed komt. "Ik zal voor onze kinderen zorgen", zei ik hem. "Jij zal ons kunnen zien vanop een andere plek." En ze besluit: "Op het einde kan je knikkende knieën hebben, maar wanneer iemand van wie je houdt, valt en hulp nodig heeft, dan is dat niet het moment om te huilen. Later zeker wel, maar nu nog niet."

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
GETTY