Celebs spotten? Dat kan je in dit Brusselse restaurant: "Pharrell Williams is deze week al twee keer komen eten"

Ricotta & Parmesan
Een wereldster die komt eten in je restaurant, dat is al heel wat. Een beroemdheid die twee dagen op rij over de vloer komt, dat is bijna ongehoord. Het overkwam deze week het Brusselse restaurant Ricotta & Parmesan. Zelf blijven ze er echter nuchter onder: "Hij is niet onze eerste bekende bezoeker."

Het Italiaanse restaurant Ricotta en Parmesan, vlakbij de Munt, kreeg eergisteren hoog bezoek over de vloer: niemand minder dan Pharrell Williams stapte de zaak binnen. "Eergisteren om 23 uur kwam hij binnen, met een entourage van zeven mensen, onder wie bodyguards", vertelt het personeel aan VRT NWS. Williams was in het land voor Pukkelpop, waar hij gisteren optrad met zijn band N.E.R.D. 

Het bleef ook niet bij die ene keer, want de dag erna zakte de wereldster na zijn optreden opnieuw af naar Brussel en koos hij opnieuw voor het restaurant. "Hij vond het blijkbaar zo goed dat hij hier gisteren weer was. Het was een mooi moment." Het gezelschap koos voor een combinatie van pizza's en pasta's.

Pharrell is overigens niet de eerste die er over de vloer komt. "We hebben een kleine zaal achteraan het restaurant en artiesten stellen dat op prijs. Williams is lang niet onze eerste bekende bezoeker. Eerder zagen we hier al de mannen van ZZ Top, David Bowie en Pink Floyd", aldus de baas van Ricotta & Parmesan.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • christianne bruyland

  mij niet gezien in zaken waar alle aandacht naar celebs gaat en ze jou laten zitten wachten of je een snelle bediening geven die ondermaats is, trouwens Brussel laat ik liever aan mij voorbijgaan

 • Olivier Dochez

  Het is dan ook een super restaurantje

 • issie cardoza

  Cool !

 • Julien Van Cortenberg

  Ik kom zeker niet in dat kleine zaaltje

 • Karel Tichmann

  En wie is pharrell williams?