Ga naar de mobiele website
^ Top

Catherine Zeta-Jones: "Onze kinderen willen het maken in Hollywood. Wie ben ik om hen tegen te houden?"

BELGAIMAGE
Ze gingen vier jaar geleden even uit elkaar, maar het huwelijk van Catherine Zeta-Jones (47) en Michael Douglas (72) is anno 2017 sterker dan ooit. Dat zegt de Welshe actrice in een openhartig gesprek met onze Hollywoodreporter: "We hebben heel wat ups en downs gekend, maar Michael en ik zijn er in geslaagd om uit dat diepe dal te klimmen."

Het was liefde op het eerste gezicht toen Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas elkaar in 1998 op het Filmfestival van Deauville leerden kennen. Hun relatie werd de eerste twee jaar uiterst geheim gehouden omdat Douglas op dat moment nog getrouwd was met de Amerikaanse filmproducente Diandra Luker. Maar toen Douglas scheidde, stapten de Hollywoodsterren datzelfde jaar nog in het huwelijksbootje en verwelkomden ze hun eerste kind: Dylan (nu 16). Daarna werd het gezin compleet gemaakt met de geboorte van dochtertje Carys (nu 14).

Onze reporter in Hollywood Kristien samen met Catherine Zeta Jones.
RV Onze reporter in Hollywood Kristien samen met Catherine Zeta Jones.

Adempauze

Hoewel ze vorig jaar nog hun zestiende huwelijksverjaardag vierden, hebben ze doorheen de jaren heel wat woelige periodes gekend. In 2013 lasten ze zelfs eventjes een adempauze in. Douglas leed aan tongkanker en Zeta-Jones had net een behandeling achter de rug voor haar bipolaire stoornis. Maar het koppel besloot hun relatie een tweede kans te geven. Met succes, want volgens de actrice zijn ze gelukkiger dan ooit: "Ik ben met mijn gat in de boter gevallen", vertelt Zeta-Jones tijdens ons interview in New York. "Onze grootste verwezenlijking is ons gezinnetje. Carys en Dylan zijn het beste wat ons ooit is overkomen. We hebben geluk gehad dat we twee levendige en kerngezonde kinderen op de wereld hebben gezet. Ook Michael is opnieuw gezond, waardoor alles nu eindelijk op zijn plaats valt in ons leven."

Lees in onze Pluszone, exclusief voor abonnees, het hele interview met Catherine Zeta-Jones waarin de actrice honderduit praat over haar gezin, haar nieuwe huis, toekomstplannen en haar comeback. Proef nu vier weken voor maar 1 euro!

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Carpe123

    Prachtig koppel. Leeftijd heeft geen belang als je elkaar graag ziet.

  • Ragnar Lothbrock

    Mooie vrouw met een lelijke ouwe vent ... Zonde eigenlijk .

  • Marlies Schoefs

    Gelukkiger dan ooit zolang het geld binnenstroomt

Meld een bug