Catherine Deneuve maakt het goed na lichte beroerte

Catherine Deneuve ligt nog steeds in het ziekenhuis nadat ze begin deze maand werd getroffen door een lichte beroerte. Wel gaat het stukken beter met de 76-jarige Franse filmster.
EPA Catherine Deneuve ligt nog steeds in het ziekenhuis nadat ze begin deze maand werd getroffen door een lichte beroerte. Wel gaat het stukken beter met de 76-jarige Franse filmster.
Catherine Deneuve ligt nog steeds in het ziekenhuis nadat ze begin deze maand werd getroffen door een lichte beroerte. Het gaat ondertussen wel stukken beter met de 76-jarige Franse filmster. Haar agent laat aan Variety weten dat het prima met haar gaat, maar dat ze tijd nodig heeft om te herstellen.

Catherine werd begin deze maand opgenomen in een ziekenhuis in Parijs. De familie liet wel meteen weten dat de toestand van de Française niet ernstig was. Haar agent zegt nu dat ze voorlopig vooral rust nodig heeft.
De actrice kreeg de lichte beroerte tijdens opnames van de film ‘De son vivant’, die volgend jaar moet verschijnen. Of de productie nu vertraging oploopt, is niet duidelijk. Volgens ingewijden wordt wel gekeken of Catherine vervangen moet worden als ze volgende week nog steeds niet in staat is aan het werk te gaan.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.