Carrie Underwood vreest dat ze er voorgoed anders uit zal zien na meer dan 40 hechtingen in gezicht

Carrie Underwood
EPA Carrie Underwood
Carrie Underwood vreest dat ze er voortaan een beetje anders uit zal zien. De zangeres kreeg namelijk veertig tot vijftig hechtingen nadat ze in november thuis van de trap was gevallen. Ze brak daarbij haar pols, maar moest ook behandeld worden aan snijwonden en schrammen in haar gezicht. Dat heeft Carrie laten weten aan haar fanclub, meldt Entertainment Tonight.

De 34-jarige countryzangeres kwam lelijk ten val op de trap voor haar huis in Nashville. "Het is gek hoe zo'n 'normaal ongelukje' je leven zo kan veranderen", schrijft ze aan haar fans. Carrie is herstellende, "maar ik zie er niet helemaal hetzelfde uit".

Na de val moest de zangeres haar optredens afzeggen, maar toch is ze positief over 2018. "Het wordt een geweldig jaar. Maar als ik straks klaar ben om weer voor de camera te verschijnen, hoop ik dat jullie begrijpen dat ik er iets anders uitzie."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.