Cardi B wil de politiek in: “Ik hou erg van de overheid”

Cardi B
AP Cardi B
Als het aan rapster Cardi B (27) ligt, zien we haar in de toekomst de politiek ingaan. De rapper liet zondag op Twitter weten ambities in die richting te hebben.

"Ik denk dat ik politica wil worden", aldus Cardi in een tweet. "Ik hou erg van de overheid, alhoewel ik het niet eens ben met deze overheid." Later voegde ze daaraan haar gedachten over oorlogsvoering en vaderlandsliefde toe: "Zo keek ik laatst naar een documentaire over oorlog. Hoeveel wapens een land ook heeft, je hebt mensen nodig. Dit land heeft niet genoeg patriottisme. Ik hoor bijna nooit mensen zeggen dat ze het geweldig vinden om Amerikaans te zijn."
Vorige week liet Cardi zich al eens uit over het beleid van Donald Trump. Ze postte een tweet na zijn aanval op de Iraanse generaal Soleimani. "Deze shit is geen grap", schreef de rapper toen. "Zeker niet als je uit New York komt. Het is treurig dat deze man Amerikaanse levens in gevaar brengt. De domste move van Trump tot nu toe."
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • johanneke li

    "denken" dat je politica wilt worden is niet genoeg, je moet er enkel in gaan als je het met zekerheid wilt EN dat je effectief goeie ideeen hebt om het beter te doen. zomaar even "proberen" gaat het alleen maar erger maken!

  • Patrick Coen

    Slechter dan onze politici kan ze niet zijn.