Cardi B verwent dochter met 80.000 dollar aan juwelen

Cardi B (26) weet hoe ze haar tien maanden oude dochter moet verwennen. Op Instagram heeft ze - in een ondertussen alweer verwijderd bericht - onthuld dat ze 80.000 dollar (zo'n 71.536 euro) aan juwelen kocht voor baby Kulture.

“Net een hoop geld uitgegeven aan mijn dochter”, schreef Cardi B op Instagram. “Een bad bitch moet nu eenmaal kunnen verwennen, weet je. Als ik volhang met juwelen, dan mijn dochter ook. En ja, ik schep erover op, want ik heb verschrikkelijk hard gewerkt zodat ik dit zou kunnen doen”, voegde ze er nog aan toe. 

Bij het bericht plaatste de rapster een foto van een sms’je over de details van de aankoop en een foto van verschillende armbandjes en oorbelletjes. “Alles zal klaar zijn om 3 (uur, red.)”, staat er te lezen. “De armbandjes worden echt schattig en we veranderden de plaatsing van de studs door het grotere paar. Stuur je man om 3 uur en bel alsjeblieft naar Linda en vertel haar om 80.000 over te schrijven, ik heb met haar gesproken. Ze heeft jouw goedkeuring nodig.”

Cardi B deelde ook een video van Kulture die een van de armbandjes draagt. Kulture is het eerste kindje van Cardi B en rapper Offset. 

Cardi B geeft 80.000 dollar uit aan juwelen voor haar babydochtertje
Instagram Cardi B geeft 80.000 dollar uit aan juwelen voor haar babydochtertje
Kulture met een van haar nieuwe diamanten armbandjes
Instagram Kulture met een van haar nieuwe diamanten armbandjesReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.